ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Anatoli Ciubais, fostul consilier de rang înalt al președintelui rus Vladimir Putin - care a părăsit Rusia după invazia din Ucraina - s-a îmbolnăvit grav subit și se afla duminică la terapie intensivă, potrivit unui raport citat de NY Post.

Anatoli Ciubais suferă de o tulburare neurologică la un spital european, potrivit Ksenia Sobciak, o personalitate a televiziunii ruse și prietenă a lui Ciubais.

Sobciak, pe Telegram, a vorbit cu soția lui Ciubais și i s-a spus că acesta suferă de sindromul Guillain-Barre.

Potrivit Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, Guillain-Barre apare atunci când sistemul imunitar al unei persoane dăunează nervilor organismului, ceea ce poate duce la slăbiciune musculară și chiar la paralizie.

Lui Ciubais, în vârstă de 67 de ani, îi amorțiseră mâinile și picioarele. Sindromul este asociat efectelor adverse ale „vaccinurilor” Covid. Nu se știe dacă Ciubais s-a vaccinat cu Sputnik sau a trădat produsul rusesc și a preferat vreun altul occidental.

Citiți și Agenția Europeană pentru Medicamente recunoaște sindromul Guillain-Barré ca efect advers al vaccinului AstraZeneca