ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gabriel Nicolae Mircșov Poșircă (54 ani), angajat al TVR Timișoara, a murit pe 15 august 2023. În 2021 acesta îi ironiza cu iz macabru pe cei care contestau „pandemia” de covid (prin distribuirea de mesaje ale altuia pe facebook, după cum semnalează internauții - foto).

TVR Timișoara transmite că „Gabriel Poșircă s-a stins din viață, după ce a înfruntat, cu mult curaj, o boală nemiloasă”.

Citiți Om de știință din Big Pharma mărturisește: „În vaccinurile COVID au fost introduse substanțe chimice care cauzează CANCER”

Decedatul a lucrat ca Tehnician Echipamente TV în cadrul Departamentului Tehnic-Producție al TVR Timișoara timp de peste 25 de ani.

Este doliu și în lumea medicală din Constanța. A murit subit un cunoscut medic stomatolog, transmite presa locală.

„Medicii stomatologi din Constanța care l-au cunoscut, deplâng trecerea prematură în neființă (sic) a distinsului lor coleg, dr. Gabriel Filimon. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au scris colegii săi.