ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gabriela Firea, prim-vicepreședintele PSD, a recunoscut, duminică, în direct la România TV, că a folosit Arbidol pentru a se trata de Covid-19, după ce vaccinarea cu 3 doze de ser experimental Covid nu a protejat-o de a face boala contra căreia credea că se „imunizase”. Mărturisirea a fost făcută în cadrul mai larg al unei discuții despre dotarea spitalelor și farmaciilor cu medicamente antivirale. Fosta jurnalistă Gabi Firea este recăsătorită cu finul lui Gigi Becali, Florin Pandele. Filantropul le-a botezat și copilul, Zian Mihail.

„Nu s-au găsit tratamente de bază și ieftine, la îndemâna oricui în farmacii. Mă refer la antivirale. A trebuit ca fiecare să se descurce în familie, printre prieteni, cunoștințe. Celebrul Arbidol care costa puțin la începutul pandemiei și acum se vinde foarte scump este foarte căutat. (…) Lipsa informațiilor, nu se explică cu predicat și subiect dacă este bun acest antiviral. Cred că e foarte bun în lipsă de altceva.”
 
În replică la declarația lui Raed Arafat că tratamentul este toxic, calificată de Iulian Capsali drept culmea ticăloșiei, Gabi Firea a afirmat: „Nu este atât de toxic sau ca alte medicamente, pentru că m-am tratat și eu în afecțiunea cauzată de SARS-COV-2 cu acesta și vorbesc din proprie experiență”.