ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


George Becali, un om al faptelor. VIDEO ÎN DIRECT cu Iuliana Lazăr

Citiți și Gest emoționant al lui Gigi Becali la slujba de Sfântul Nectarie de la Mănăstirea Radu Vodă. Filantropul și-a dat haina de pe el unui om în cârje după care l-a luat în brațe pentru a putea să-l protejeze mai bine de ploaia și de frigul de afară. VIDEO

Gigi Becali este convins că Patriarhul Daniel nu s-a vaccinat: „Preafericitul știe mai bine decât mine că vaccinarea înseamnă lepadare!”

Gigi Becali a anunțat că este gata să doneze pentru toată România tratamentul salvator de Covid cu medicamentele-minune Arbidol și Ivermectină: De ce să moară românii dacă putem să le dăm tuturor, să trăiască? Numai să se vrea!

Cuvântul de care ia aminte: „Un rugător face cât șapte guverne!” - Părintele Justin Pârvu.

Iată citatul exact, dintr-un interviu realizat de maica Fotini și publicat în revista Atitudini (numărul 6 din 2009):

„Mai sunt, într-adevăr, oameni neștiuți de nimeni, tainici, necunoscuți, oameni de rugăciune ai neamului nostru și poate mai mare este forța lor, a acestor sihaștri, ascunși prin crăpăturile pământului, rugători către Dumnezeu. Căci un astfel de rugător face cât șapte guverne, numai să se roage. Noi dacă am avea acum, cu adevărat, vreo câteva cete așa de rugători și asceți, postitori, nevoitori, care să pătrundă în duhul lor puterile cerești, ar face mai mult decât orice conferință în parlament. Pentru că destinul omenirii nu e determinat de planurile noastre. Noi suntem poporul lui Dumnezeu. Mântuiește, Doamne, poporul Tău și binecuvintează moștenirea Ta. Totuși, la vreme de restriște pentru Biserică, cei mai mari din sfinții pustiei au ieșit să mărturisească. Nu este cu putință să dăinuiască Biserica fără mărturisitori, fără lucrători ai cuvântului lui Dumnezeu. De aceea este bine să se îmbine lucrarea unora cu a altora, cu dragoste și dăruire.

– Dar vedeți că ies cei mai slăbuți în față…

– Dar apoi Dumnezeu a vorbit prin cei slabi ca să îi rușineze pe cei tari. Căci cine dădea vreun preț pe Sf. Apostoli Pavel, Petru, Andrei și ceilalți, care erau niște oameni fugari prin Ierusalim, singuri, fără stăpân și iată că avem de pe urmele lor toată fundația Bisericii. Așa slabi cum suntem, suntem și noi niște apostoli, dar cu smerenie, dragoste, umilință și batjocură.”

Iată și cântările sale preferate:

 

 

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!