ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gest emoționant făcut de Gigi Becali în zi de mare sărbătoare. Finanțatorul FCSB a îngenuncheat în fața unui om cu dizabilități pentru a putea să-l ajute, semnalează PlaySport.ro. Totul s-a întâmplat în văzul credincioșilor strânși la Mănăstirea Radu Vodă din București pentru a închina la moaștele Sfântului Nectarie, sfânt tămăduitor și ajutător al celor care sunt în nevoie.

Cu toate că în București vremea a fost una extrem de capricioasă, cu ploaie semnificativă și temperaturi scăzute, curtea Mănăstirii Radu Vodă a devenit neîncăpătoare pentru enoriașii care și-au dorit să participe la hram. Sfântul Nectarie, tămăduitorul și ajutătorul celor în nevoi, este unul dintre cei mai iubiți sfinți de către români, scrie Camelia Moldoveanu, de la publicația citată.

Filantropul a fost abordat de un om cu dizabilități. Vizibil afectat de prezenta acestui om nevoiaș, Gigi Becali și-a scos haina de firmă (o geacă neagră din fâș lungă, marca NIKE). Omul de afaceri a îngenunchiat și l-a îmbrăcat pe cel care a venit să-i ceară ajutorul, după cum se evde în imaginile publicate exclusiv de PlaySport.ro.

Scena a devenit și mai șocantă în momentul în care finanțatorul vicecampioanei României l-a luat în brațe pe omul în cârje pentru a putea să-l protejeze de ploaia și de frigul de afară, mai scrie Camelia Moldoveanu. În filmare se vede cum toți cei din jur se uită la scenă cu uimire. VIDEO MAI JOS

Citiți și Filantropul George Becali, distins de Patriarhul Daniel cu Crucea Patriarhală pentru contribuția sa excepțională la ctitorirea Bisericii Mănăstirii Pantocrator din Drăgănești. FOTOGRAFII cu tabloul votiv și slujba impresionantă susținută de 16 ierarhi

VIDEO: