ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Oneștii producători ai vaccinului care "a salvat vieți” în plandemie se ceartă ca chiorii între ei cu privire la proprietatea industrială (patentul) asupra metodei "științifice” de preparare a serului de manipulare genetică utilizând ARN mesager. 
 
Moderna a dat în judecată Pfizer/BionTech pentru că le-ar fi copiat și uzurpat patentul.  Invers, Pfizer/BionTech a reclamat Moderna la Autoritatea Europeană pentru invenții și mărci pentru că i-ar fi copiat patentul. Același patent. 

Reuters zice că azi Autoritatea Europeană ar fi anulat patentul Moderna. 

BionTech se declară mulțumită și, în plus, acuză Moderna că a mai uzurpat (furat) și alte patente. Sunt sigur că și alegațiile Moderna contra concurenților sunt la fel de de elegante. Ceva de gen "eu l-am făcut hahaleră, el m-a făcut zdreanță, dar nu ne-am jignit”. 

Mai important e altceva. 

Dacă patentul a fost invalidat, cum a fost posibil ca vaccinul să fie autorizat și comercializat? Cum poate fi un vaccin sigur și eficient dacă patentul e furat? 

Cine va cere înapoi de la producătorul furăcios banii obținuți fără just temei? Adică, zeci sau chiar sute de miliarde de dolari? Unii astfel de bani fiind răpiți din taxele și impozitele populației?   

PS În plandemie a fost o dispută stupidă intre administrația americană și producătorii vaccinului, pe motiv că ăștia din urmă nu acceptau ca serul să fie produs sub licență gratuită în Africa și India, ca să ajungă la toți. Producătorii s-au opus. Au câștigat. Știți cu ce motivație? Au zis că numai proprietarii patentului pot produce la calitate înaltă vaccinul. Și gata, treaba s-a fâsâit. 

Care proprietari? 

Că fiecare zice că el e, nu celălalt… 

PPS Onestitatea și dreptatea nu prea îi dau afară din casă pe acești bărbate, Bancel și Bourla… Iată cu cine făcut Ursula afaceri (cam corupte…) și în cine am fost forțați să credem…

Într-un text recent furnizat de Comisia Europeană, ca răspuns la o interpelare a unui euro-parlamentar, se arată că 11.197 de oameni care s-au "imunizat” cu serul experimental au trecut la cele sfinte imediat. Practic, decesul a fost SPONTAN. 

Chiar dacă insistă că decesele au fost puține și excepționale, documentul face involuntar zob narativul oficial cu "sigur și eficient”, mai ales că susține că acele decese au apărut practic pe loc, în centrele de vakseenare. Cu toată această realitate atroce, oamenilor nu li s-a spus - și nu li de spune nici acum - că există asemenea riscuri. Mulți nu și-ar mai fi "imunizat” copiii dacă ar fi știut. 

În plus, acestea sunt decesele vizibile, de netăgăduit. Nimeni nu știe câte decese au avut loc mai târziu și nici câte alte efecte grave au apărut. 

De ce e tăcere? 

Pentru că e impusă, iar vorba e cenzurată. 

Oamenii au reticențe să declare, iar medicii au interdicție să vorbească despre aceste crunte realități. Încă au... 

Evident, "eroii din linia întâi” nu au nici interesul să vorbească și să înregistreze cazurile în registrele de farmacovigilență. 

Nici judecătorii - provakseenare nu au "inima” să condamne malparxisul evident, în ciuda evidenței. 

Aceste atitudini normale, juste și etice le-ar dezvălui vina și naivitatea cobailor de a se supune pseudo-științei vaccinului și ideologiei sovietofile care a caracterizat dictatura sanitară covidistă. 

Dar vremea vine…
Ar putea fi o imagine cu text