ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avocatul Gheorghe Piperea consideră că, prin legea vaccinării obligatorii, care luni a primit undă verde în Comisia de Sănătate din Camera Deputaților, statul român continuă asediul împotriva cetățeanului, instaurând o viitoare „dictatură medicală”. Piperea lansează și un apel către toți cei care nu vor ca viitorul și sănătatea cetățenilor României să fie sacrificate pe altarul intereselor marilor companii farmaceutice. „Avem obligația sa ne opunem prin orice mijloace adoptării acestei legi! Sunați-vă alesul, pichetați birourile lor parlamentare, ieșiți in stradă spunând NU VACCINĂRII OBLIGATORII!”, este îndemnul lansat de  avocatul Piperea.


„Statul român își continuă asediul împotriva cetățeanului!
Viitorul și sănătatea acestui neam sunt sacrificate pentru interesele corporațiilor farmaceutice, pentru scaunele cozilor de topor care pretind că ne reprezintă in Parlament!

Avem obligația sa ne opunem prin orice mijloace adoptării acestei legi!
Sunați-vă alesul, pichetați birourile lor parlamentare, ieșiți in stradă spunând
NU VACCINĂRII OBLIGATORII!
NU AȘA!

#AșaNuSeMaiPoate!

„In cea mai stricta confidentialitate, a fost avizata in Comisia de Sanatate din Camera derutatilor legea vaccinarii obligatorii a copiilor si adultilor. Practic, legea este ca si adoptata. Maine se voteaza in plen (chiar daca este programata audierea ministrilor guvernului Catu).

Nu ar fi rau sa stiti ce va asteapta in viitoare dictatura medicala.

Incepeti cu asta :

vaccin - medicament imunologic care conține microorganisme vii atenuate sau inactivate, fragmente antigenice purificate de bacterii sau virusuri, inclusiv obținute prin inginerie genetică, care după administrare produc o reacție de apărare specifică a organismului, fără să producă îmbolnăvirea".

[Ati inteles bine, sper: e vorba de microrganisme obtinute prin inginerie genetica]

Continuati cu astea :

„Categoriile de vaccinări obligatorii sunt următoarele: [...]
vaccinările pentru alt personal din unitățile publice și private care, prin natura atribuțiilor, sunt expuse suplimentar la boli infecțioase sau pot reprezenta surse de infecție care ar putea pune în pericol sănătatea publică, stabilite prin hotărâre a Guvernului";

Angajatorii, persoane fizice sau juridice, suportă, din bugetul propriu, costurile pentru vaccinurile și administrarea acestora personalului propriu care, prin natura profesiei sau a formării pe care o urmează, este expus la riscul de infectare sau poate reprezenta o sursă de infecție, care ar putea pune în pericol sănătatea publică, ori a cărui vaccinare, potrivit legii, este obligatorie”

[nota: cu publicul intra in contact, practic, orice angajator, fie el oficiu postal, banca, restaurant, societate de avocati, furnizori de utilitati, corporatii din Pipera, vanzatori la supermarket sau in piete, medici, dentisti etc; in consecinta, costul vaccinurilor va fi prezent in absolut totate marfurile si produsele, exact la fel cum sunt prezente dobanzile bancare; viata va fi mai scump dupa vaccinare, dar nu si mai sigura].

„Medicii, indiferent de forma de organizare a asistenței medicale în cadrul sistemului public sau privat și indiferent de casa de asigurări sociale de sănătate cu care au încheiat contract de furnizare de servicii medicale, au obligația de a asigura vaccinarea corectă a copiilor și de a introduce în RENV datele privind vaccinările efectuate conform CNV”;

„Pe perioada existenței unor epidemii declarate în baza notificării transmise de către direcția de sănătate publică în raza teritorială a căreia funcționează, instituția de învățământ suspendă participarea la cursuri sau la alte forme de participare colectivă a copiilor care nu sunt vaccinați potrivit CNV";

„Persoana desemnată să asigure creșterea și îngrijirea copiilor în cazul părinților care sunt plecați din țară va asigura și însoțirea copilului la vaccinare”

[nota bene - daca sunteti plecati in strainatate, iar copii sunt lasati acasa, faptul in sine nu va scuteste de obligatia de a va vaccina copilul]

„Persoanele cu vârsta de peste 18 ani, au obligația prezentării în vederea consilierii pentru vaccinare, pentru tipurile de vaccinări stabilite în Calendarul național al adultului, în cazul convocării acestora de către furnizorul de servicii medicale de vaccinare".

Și acum, start la vânătoarea de copii si adulti nevaccinati. Cand ii dibuiti, nu uitati sa le lipiti pe piept niste stele in 8 colturi, ca sa stim cu cine avem de-a face. Doar asa o sa fiti siguri ca se obtine "imunitatea de turma" (termen des uzitat in virusologie si imunologie)”, a scris Gheorghe Piperea pe Facebook.

Legea vaccinării a fost discutată cu ușile închise și adoptată, luni, în Comisia de Sănătate de la Camera Deputaților. Sute de persoane au protestat în fața clădirii Parlamentului față de legiferarea obligativității vaccinării.