ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gigi Becali s-a arătat revoltat de marșul LGBT care va fi organizat sâmbătă, în București, cu o zi înainte de marea sărbătoare ortodoxă a Adormirii Maicii Domnului, relatează Româniatv.

Patronul FCSB îndeamnă Biserica Ortodoxă Română să organizeze o procesiune în urma paradei LGBT, pe același traseu, pentru a sfinți locurile pe unde se va desfășura marșul PRIDE, argumentând că, ce nu va face Patriarhia, va face el, „cu preoți și heruvimi și serafimi”.
 
Manifestarea convocată de Gigi Becali va începe duminică după slujba de la Catedrala Patriarhală. Oamenii se vor aduna la baza Dealului Patriarhiei, vor merge în Piața Victoriei și, apoi, pe traseul Calea Victoriei - Piața Universității, potrivit unui anunț făcut de Dan Grăjdeanu de la Frăția Ortodoxă „Sfântul Gheorghe”. 
 
Iată și declarația patronului FCSB:

„O sa va spun, ca sa inteleaga toata lumea. Sa nu mai existe contradictii. Oamenii astia e pacatul lor, fac ce vor, sunt liberi. Fac ostentativ, e pacatul lor, treaba lor. Noi ii lasam, ca asa e democratic, fac conform legii. Ce trebuie sa facem noi, acuma, si sa inteleaga si parintele Guia. Si toata ortodoxia si toti care sunt impotriva manifestatiei sa inteleaga ce trebuie sa facem. Iiisus cand a bagat pe diavol in porci, a aruncat porcii in mare si s-au inecat porci si au murit dracii. Atunci Iisus a sfintit apa in care erau dracii si demonii. Noi ce sa facem: acolo pe unde trec ei, acolo duhuri necurate vor fi si demoni. Atunci Biserica, cu icoane si Sfanta Cruce, cu aghiasma si cantece de biruinta, sa luam exact marsul lor si tot sa sfintim, milimetru cu milimetru”.

„Asa cum a sfintit Iisus apa marii, sa alunge demonii din apa. Daca nu vom face asta, nenorociri mari se vor intampla pe tot parcursul lor. Si noi vom face si daca nu face Patriarhia, voi face eu, cu preoti si cu heruvimi si serafimi, ca nici un centimetru calcat de ei sa nu ramana nesfintit cu aghiasma. Trebuie dupa 5 minute in urma lor sa facem si trebuie sa fim dublu ca ei, sa nu lasam centimetru patrat calcat de ei. Vom sfinti locurile toate prin care trec ei si vom alunga demonii!”, a declarat Becali pentru RomâniaTV