ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Klaus Iohannis a îndemnat, miercuri, într-o conferință de presă la „toleranță și acceptarea celuilalt" când a fost îndreptat legat de cererea unui pastor ca președintele să se implice pentru a duce la îndeplinire dorința Coaliției pentru Familie privind schimbarea articolui din Constituție care reglemenetează căsătoriile, în așa măsură încât să prevadă clar că acestea se întocmesc între un bărbat și o femeie.

Astfel, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Talk B1 moderată de Irina Petraru, Becali l-a atacat dur pe președinte pentru că nu se implică și pentru că face parte dintr-o minoritate religioasă.

„El nu sprijină. Cine îl bagă pe el în seamă dacă sprijină sau nu, noi vorbim de un referendum care a luat semnături de la 3 milioane de români și care s-a cerut la Curtea Constituțională dacă este constituțional sau nu ca să trecem în Constituție ce înseamnă căsătoria între un bărbat și o femeie" a afirmat finanțatorul Stelei.

„Noi acum îl băgăm în seama pe Iohannis să vedem ce părere are. Noi nu suntem în comuniune cu el, minoritatea lui religioasă este 1 % din România, iar noi suntem 90% noi nu îl intrebăm pe el ce facem noi în țara noastră" a continuat Becali.

Luther a fost un mare eretic pentru că a rupt din biserică, mare păcat, ce contează ce spune Iohannis că cei ca el oricum nu se mântuiesc. Mai repede se mântuiesc homosexualii decât luteranii" a mai afirmat omul de afaceri.

„Ce facem noi, ce îl interesează pe el ce facem noi cu Constitutia și legile noastre? Dacă tu ești minoritate etnică și religioasă de ce candidezi în poporul asta, du-te la minoritatea ta!"

Gigi Becali a mai afirmat că el a susținut financiar Coaliția pentu Familie cu aproximativ 40.000 de euro pentru că este treaba societății civile de a se implica „în cele lumești" și nu a Bisericii Ortodoxe care se ocupă de cele „cerești”.