ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep a declarat că va face și a treia doză de vaccin după ce va termina turneele la care mai participă în acest an, cele de la Moscova și Cluj-Napoca, ambele programate în acestă lună. Ea le recomandă tururor românilor să se vaccienze, pentru că vaccinul protejează împotriva bolii Covid-19, transmite ȘtiripeSurse.

Din păcate pentru ea, sportiva pare să nu vadă că de când și-a făcut vaccinul nu a mai câștigat nici un turneu. Vorba-ceea: unde nu-i cap, vai de performanțe!

Citiți Simona Halep a făcut vaccinul Pfizer degeaba. După retragerea de la Wimbledon îi dorim sportivei cât mai multă Mens sana in corpore sano

În urmă cu an, jucătoarea română a contractat coronavirsul, apoi în primăvara trecută s-a vaccinat cu serul Pfizer deși avea deja imunitate naturală. 

 Ascultați și Ce s-a întâmplat cu Simona Halep. Analiza ActiveNews la Starea de Libertate cu Pompiliu Diplan. AUDIO/VIDEO

"A fost un drum lung, am avut o escală de vreo șapte ore, nu a fost ușor, dar bine că sunt acasă. Este greu după accidentare, nu pot să spun că sunt mulțumită de ceea ce a fost acolo, dar sunt sănătoasă, nu am dureri. Știam că va fi greu, știam că o să fie un sfârșit de an destul de greu. Sunt ok, sunt pozitivă și abia aștept să mă întorc pe teren la antrenamente. E greu să joci Indian Wells în octombrie, s-a schimbat totul, dar cine joacă bine, e meritul lor. (n.r. - despre un meci cu Emma Răducanu) S-a amânat, poate la Cluj. Doar ne salutăm și am felicitat-o din nou pentru ceea ce a făcut, pentru că este extraordinar. (n.r. - despre echipa de dublu cu Gabriela Ruse) A fost frumos, chiar ne-am simțit bine și sper să mai jucăm împreună, să mai jucăm niște meciuri. (n.r. - despre colaborarea cu Adrian Marcu) Foarte bine, chiar mi-a plăcut foarte mult la acest turneu, este o atmosferă plăcută, un om deosebit și mă simt bine cu el. (n.r. - de ce a revenit în țară, în loc să plece la Moscova) Pentru că acolo e greu cu antrenamentele, sunt două săli și nu este comod, mai ales cu restricîiile de acum. Am preferat să vin acasă două zile și să plec peste două zile. Am avut destul timp liber anul acesta, mă bucur că sunt aptă să joc și voi juca Moscova și Cluj. (n.r. - dacă este îngrijorată de creșterea cazurilor de covid-19) Foarte mult, foarte mult și îmi pare rău să aud ce se întâmlă în spitale, este foarte trist, sper ca toți oamenii să înțeleagă din această întâmplare și să se vaccienze, pentru că, cu siguranță, așa cum tot spun medicii, ne protejează. (n.r. - dacă se vaccinează cu doza a treia) Sigur că da, o voi face imediat ce voi termina turneele", a declarat Halep, la sosirea în țară după turneul de la Indian Wells.

Simona Halep, locul 17 WTA și cap de serie numărul 11, adaugă o nouă înfrângere la palmaresul din ultimul an, după ce a fost învinsă, luni, cu scorul de 7-5, 6-4, de Aliaksandra Sasnovici din Belarus, locul 100 WTA, în turul al treilea al turneului de categorie WTA 1.000 de la Indian Wells.

Citiți și analiza ActiveNews:

Este Simona Halep o victimă tăcută a vaccinării anti-Covid? Sportiva de performanță a adunat în palmares șase retrageri la rând de la competiții internaționale, inclusiv Jocurile Olimpice de la Tokyo