ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


HOLD UP + Noua versiune a celui mai cenzurat, atacat judiciar, amenințat film documentar despre criza mondială actuală și Marea Resetare. Hold-Up este deranjant și asta în cercurile cele mai înalte. Cu toate acestea, a fost conceput ca o lăudabilă datorie morală și civică, o libertate imuabilă de exprimare și informare, pentru a deschide calea dintr-o dezbatere îmbotnițată deja de luni întregi, astfel încât adevărul de neoprit să apară în cele din urmă. Este aprecierea dlui Ionel Trandafir - căruia îi mulțumim - traducătorul celor două filme documentare pe care ActiveNews le prezintă azi încurajând răspândirea acestei file de adevăr. Hold Up + este publicat în două părți. Preluare de la https://holdup-lefilm.fr/, unde găsiți și alte bonusuri, contra unui cost minim.

Aceasta nu e o conspirație - Un nou documentar edificator, din chiar inima Europei, despre tratamentul mediatic al crizei. Despre cum relatează mass-media despre Covid. Ce spun, cum o spun și ce nu spun? Cu o atenție deosebită asupra notiunii de conspirație.