ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ambasadorul SUA în România nu ratează nicio ieșire publică fără să îi ia apărarea Codruței Kovesi. Hans Klemm nu suflă nicio vorbă despre acuzațiile ce i-au fost aduse în ultimele luni șefei DNA, dar nu contenește cu laudele la adresa lui Kovesi.

Mai mult, ambasadorul Hans Klemm crede că așa succes cum are astăzi România, mai rar.  Și asta, desigur, datorită luptei anti corupție purtate de șefa DNA.
 
"DNA a pus oameni puternici în închisoare, iar ei luptă împotriva DNA. Oameni amenințători se întorc împotriva Codruței Kovesi foarte dur. Lupta va trebui să continue. Dar și alte lucruri pot fi făcute în România pentru a preveni corupția, iar Guvernul Cioloș a pus la punct o strategie anticorupție foarte puternică", a precizat Hans Klemm în timpul unei întâlniri cu studenții Univeristății din Craiova, conform news.ro.

"România are acum cea mai mare creștere economică din UE ca rezultat al mediului propice creat pentru dezvoltarea investițiilor și oportunitățile care există pentru oamenii de afaceri ca să investească, lupta împotriva corupției, toate acestea sunt recunoscute de SUA. Succesul de astăzi al României nu îl vezi oriunde", a mai spus Hans Klemm.