ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Procuratura generală din Schleswig-Holstein a formulat noi acuzații împotriva unuia dintre cei mai importanți critici ai măsurilor Corona. Renumitul profesor Sucharit Bhakdi este acuzat de incitare la ură în două cazuri. Ministerul Științei ia acum în considerare posibilitatea de a-i interzice lui Bhakdi să dețină titlul de profesor, transmite publicația germană JournalistenWatch, într-un articol publicat luni, 16 mai, cu titlul „Anihilarea finală a lui Sucharit Bhakdi”.

Cazul reputatului virusolog, Prof. Dr. Sucharit Bhakdi, ilustrează modul în care criticii sistemului pot fi nu numai reduși la tăcere, ci și distruși.

Parchetul General din Schleswig-Holstein îl acuză pe Bhakdi că a incitat la ură într-un interviu acordat în aprilie 2021 privind politica de vaccinare a Israelului, în care a făcut  "declarații generalizatoare și împotriva evreilor care trăiesc în Germania, denigrându-i în mod rău intenționat ca grup religios".

Pretxtul încercării de a-l ruina pe cercetătorul critic a fost un interviu video de acum un an. În acesta, el a criticat măsurile inumane luate sub motivul pandemiei Covid în Israel. Atunci se desfășura în Israel primul test pe teren de segregare, respectiv împărțirea oamenilor în funcție de statutul lor vaccinal, care a fost copiat ulterior la nivel mondial, amintește sursa citată.

El și-a exprimat marele respect pentru poporul evreu și regretul că, între timp, Israelul a devenit un "iad viu". Deși chiar și supraviețuitoarea Holocaustului, Vera Sharav, l-a susținut mai târziu, medicul de top a fost acuzat pe nedrept că este „antisemit”.

Cu toate acestea, campania de anihilare a lui nu s-a încheiat încă definitiv. După punerea sub acuzare, Ministerul Științei din Renania-Palatinat, condus de FDP (Partidul Liberal Democrat), ia în considerare acum posibilitatea de a-i interzice medicului să își folosească titlul de profesor.

Aceasta este o procedură administrativă în curs de desfășurare care se află încă în faza de audiere, a declarat vinerea trecută o purtătoare de cuvânt. Bhakdi a fost profesor de microbiologie și igienă medicală la Universitatea Johannes Gutenberg din Mainz din 1990 până la pensionarea sa în 2012. A condus acest institut timp de peste 20 de ani. În cazul în care Universitatea de Științe Aplicate din Mainz este de acord, ministerul îi poate interzice lui Bhakdi să continue să poarte acest titlu pe motiv că nu este demn.

Într-o manieră eficientă din punct de vedere mediatic, regimul local demonstrează încă o dată cum să trateze criticii incomozi și este dispus să le distrugă viețile. În cazul lui Bhakdi, o privire asupra carierei sale profesionale arată că nu contează ce a realizat cineva înainte de a fi catalogat drept inamic al statului, conchide publicația jurnaliștilor din Germania.

Profesorul Sucharit Bhakdi a primit 11 premii științifice, precum și Ordinul de Merit al landului Renania-Palatinat. Din 1990 până în 2012, profesorul Bhakdi a fost redactor-șef al revistei Medical Microbiology and Immunology, amintește forumul Consiliul Mondial pentru Sănătate.

Savantul Sucharit Bhakdi s-a născut în Washington DC și a studiat la școli din Elveția, Egipt și Thailanda. A studiat medicina la Universitatea din Bonn, în Germania, unde a obținut titlul de doctor în medicină în 1970. A fost cercetător post-doctoral la Institutul Max Planck de Imunobiologie și Epigenetică din Freiburg, din 1972 până în 1976, și la The Protein Laboratory din Copenhaga, din 1976 până în 1977. S-a alăturat Institutului de Microbiologie Medicală de la Universitatea din Giessen în 1977 și a fost numit profesor asociat în 1982. În 1990 a fost numit președinte al catedrei de Microbiologie medicală la Universitatea din Mainz, unde a rămas până la pensionare, în 2012. Dr. Bhakdi a publicat peste trei sute de articole în domeniile imunologiei, bacteriologiei, virusologiei și parazitologiei, pentru care a primit numeroase premii și Ordinul de Merit al Renania-Palatinat. Sucharit Bhakdi și soția sa, Karina Reiss, locuiesc împreună cu fiul lor în vârstă de trei ani, Jonathan Atsadjan, într-un mic sat din apropierea orașului Kiel, se arată într-o scurtă prezentare pentru cartea celor doi, „CORONA - ALARMĂ FALSĂ?”.

Mai jos oferim două filmări traduse în română cu celebrul savant:

Avertisment grav: Cei care isi vaccineaza copiii comit o crima! - Prof. Sucharit Bhakdi Profesorul Sucharit Bhakdi: De ce vaccinarea trebuie sa se opreasca ACUM