ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O investigație a statisticilor oficiale a constatat că numărul sportivilor care au murit subit între începutul anului 2021 și aprilie 2022 a crescut exponențial în comparație cu numărul anual de decese ale sportivilor înregistrate oficial între 1966 și 2004, potrivit unei analize de excepție realizată de publicația The Expose.

Atât de mult încât media lunară a numărului de decese între ianuarie 2021 și aprilie 2022 a fost cu 1.700% mai mare decât media lunară dintre 1966 și 2004, iar tendința actuală pentru anul 2022 de până acum arată că aceasta ar putea crește la 4.120% dacă numărul crescut de decese continuă, numărul de decese numai în martie 2022 fiind de 3 ori mai mare decât media anuală anterioară.
 
 
 
Potrivit unui studiu științific realizat de „Divizia de cardiologie pediatrică”, Spitalul Universitar din Lausanne, Lausanne, Elveția, publicat în 2006, între anii 1966 și 2004 s-au înregistrat 1.101 decese subite în rândul sportivilor cu vârsta sub 35 de ani.
 
 
 
Acum, mulțumită echipei GoodSciencing.com, avem o listă completă a sportivilor care s-au prăbușit și/sau au murit din ianuarie 2021, la o lună după ce prima injecție Covid-19 a fost administrată publicului larg.

Deoarece este o listă atât de lungă, nu o includem în acest articol, astfel încât lista completă poate fi accesată integral aici.
 
 

Următorul grafic prezintă numărul de colapsuri și decese înregistrate la atleți între ianuarie 2021 și aprilie 2022, prin amabilitatea listei de mai sus.
 
 
În total, între 21 ianuarie și 22 aprilie, se știe că un număr total de 673 de sportivi au murit. Acest număr ar putea fi, însă, mult mai mare. Așadar, este cu 428 mai puțin decât numărul celor care au murit între 1966 și 2004. Diferența în acest caz este însă că cele 1.101 decese au avut loc pe parcursul a 39 de ani, în timp ce cele 673 de decese recente au avut loc pe parcursul a 16 luni.

Următorul grafic prezintă numărul de decese înregistrate de sportivi în diferite perioade de timp.
 
 
 
 
Media anuală a numărului de decese între 1966 și 2004 este de 28. În ianuarie 2022 au fost înregistrate de 3 ori mai multe decese de sportivi decât această medie anuală anterioară, la fel ca și în martie 2022. Așadar, acest lucru indică în mod evident o problemă.

Totalul din 2021 echivalează cu 394 de decese, de 14 ori mai mare decât media anuală dintre 1966 și 2004. Totalul din ianuarie până în aprilie 2022, o perioadă de 4 luni, echivalează cu 279 de decese, de 9,96 ori mai mare decât media anuală dintre 1966 și 2004.

Cu toate acestea, dacă împărțim media anuală din perioada 66 - 04 la 3 pentru a o face echivalentă cu decesele din primele patru luni din 2022, obținem 9,3 decese. Deci, de fapt, până în aprilie 2022, decesele în rândul sportivilor au fost de 10 ori mai mari decât rata așteptată.

Următorul grafic prezintă numărul mediu lunar de decese înregistrate în rândul sportivilor.
 
 
 
 
Astfel, între 1966 și 2004, media lunară a numărului de decese este de 2,35. Dar între ianuarie 2021 și aprilie 2022, media lunară este de 42. Aceasta este o creștere de 1.696%.

Deci, de ce am asistat la o creștere atât de dramatică?
 
Cel mai probabil, răspunsul se află în introducerea unei injecții experimentale care se presupunea că protejează împotriva bolii Covid-19, dar care, în schimb, a provocat daune incalculabile sistemului imunitar și probleme cardiovasculare.

Un studiu efectuat pe 566 de pacienți care au primit fie vaccinul Pfizer, fie pe cel Moderna, arată că semnele de afectare cardiovasculară au crescut vertiginos după a doua injecție. Riscul de atac de cord sau de alte probleme coronariene grave a crescut de peste două ori la câteva luni după administrarea vaccinurilor, pe baza modificărilor markerilor de inflamație și de deteriorare celulară.
 
 
 
Pacienții au avut un risc de 1 din 4 de a avea probleme grave după vaccinuri, față de 1 din 9 înainte. Riscul lor de atac de cord la 5 ani a trecut de la 11% la 25% datorită vaccinurilor (adică o creștere de 227%).
 
Dr. Steven Gundry, un medic din Nebraska și chirurg cardiac pensionat, a prezentat concluziile în cadrul sesiunilor științifice ale conferinței anuale a Asociației Americane a Inimii, care a avut loc la Boston, în perioada 12-14 noiembrie. Un rezumat al lucrării sale a fost publicat pe 8 noiembrie în Circulation, revista științifică a AHA.


Dar chiar nu trebuie să căutăm mai departe decât numărul de cazuri de miocardită cauzate de vaccinarea Covid-19. Miocardita este o afecțiune care cauzează inflamarea mușchiului cardiac și reduce capacitatea inimii de a pompa sângele și poate provoca ritmuri cardiace rapide sau anormale.În cele din urmă, miocardita slăbește inima, astfel încât restul corpului nu primește suficient sânge. Se pot forma apoi cheaguri în inimă, ceea ce poate duce la un accident vascular cerebral sau la un atac de cord. Alte complicații ale acestei afecțiuni includ moartea cardiacă subită. Nu există o versiune ușoară a miocarditei, aceasta este extrem de gravă datorită faptului că mușchiul cardiac este incapabil să se regenereze. Prin urmare, odată ce daunele sunt făcute, nu mai există nicio cale de remediere.

Următorul grafic prezintă rapoartele de miocardită raportate la Sistemul de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri al Centrelor de control al bolilor din SUA, pe ani.
 
 
Afecțiunile cardiace sunt omniprezente în rândul populației vaccinate, iar afecțiunile sunt diagnosticate în mai multe moduri. Ratele de insuficiență cardiacă acută sunt acum de 475 de ori mai mari decât rata normală de bază în VAERS. Ratele de tahicardie sunt de 7.973 de ori mai mari decât rata de bază.
 
Infarctul miocardic acut este de 412 ori mai mare decât rata de bază. Ratele de hemoragie internă, tromboză arterială periferică și ocluzie coronariană sunt toate de peste 300 de ori mai mari decât rata de referință.

Persoanele complet vaccinate suferă mai mult ca niciodată.
 
 
Nu trebuie să fii un geniu pentru a-ți da seama că vaccinarea Covid-19 este motivul pentru care media lunară a deceselor de atleți a fost cu 1.700% mai mare decât rata așteptată până în aprilie 2022.
 
VIDEO cu sportivi decedați în întreaga lume: