ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, se pronunță în exclusivitate pentru ActiveNews asupra marșului homosexualiștilor din București, care și-au exagerat cu mult cifra participanților dar în același timp au fost susținuți vocal de o serie de ambasadori străini care își depășesc flagrant statutul diplomatic în România atunci când șantajează Guvernul român și fac presiuni pentru impunerea așa-ziselor „căsătorii” homosexuale.

Înaltul ierarh al Bisericii Ortodoxe Române apreciază că presiunile externe „nu vor avea influență asupra poporului român, care are o viță străbună atât de sănătoasă” și consideră că în România niciodată nu vor fi legalizate aceste acte anormale. Ca o concluzie, IPS Teodosie întărește atât pentru propagandiștii homosexuali cât și pentru românii credincioși faptul că „Normalitatea va învinge pentru că normalitate este cu Dumnezeu!” - VIDEO mai sus.

Mai jos, FOTO de azi, din București, de la Marșul Normalității și marșul pidosnicilor: