ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Este posibil ca președintele Biden să fi fost expus direct la COVID-19 miercuri. Joi dimineață, s-a anunțat că președintele Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, a contractat virusul SARS-CoV-2. Cu doar o zi înainte, cei doi își atinseseră mâinile în timpul unei ceremonii de semnare a unui proiect de lege, arată Western Journal.
 
 
Observatorii din altermedia, ca noi, sugerează că acesta poate fi un moment de scoatere a lui Biden de pe scena politică în contextul în care tot mai multe afaceri necurate ale fiului său, Hunter Biden, stau să explodeze public, nemaivorbind că pare să fie din ce în ce mai deconectat de la realitate.
 

„Pelosi se afla pe scenă, fără mască, alături de președintele SUA, ieri, la semnarea proiectului de lege privind reforma serviciilor poștale - la câțiva centimetri de el”, a scris joi dimineață pe Twitter Jacqui Heinrich, corespondentul Fox la Casa Albă.

 
Charlie Spiering, corespondentul Breitbart News la Casa Albă, a postat pe Twitter o fotografie cu cei doi politicieni atingându-și mâinile cu ocazia semnării proiectului de lege adoptat miercuri. 
 
 „Pelosi, care a fost depistată cu COVID-19, a fost ieri alături de Joe Biden la semnarea proiectului de lege privind reforma poștală”, a scris Spiering.

Vestea infectării cu SARS-CoV-2 a lui Pelosi a fost dată joi dimineața devreme de Drew Hammill, adjunctul șefului de cabinet al lui Pelosi:
 
„După ce a avut un rezultat negativ la testul făcut la începutul acestei săptămâni, președintele Camerei Reprezentanților, Pelosi, a fost acum testată pozitiv la coronavirus și este momentan asimptomatică. Aceasta este vaccinată complet, inclusiv cu doza de supra-rapel, și este recunoscătoare pentru protecția ridicată pe care i-a oferit-o vaccinul”, a scris Hammill.

 
„Președintele Camerei Reprezentanților va intra în carantină, conform îndrumărilor CDC, și încurajează pe toată lumea să se vaccineze, să facă doze de rapel și să se testeze periodic”, a adăugat el într-o postare ulterioară pe Twitter. 

 
Nancy Pelosi are 82 de ani, iar Joe Biden, 79. Se ridică și problema dacă nu acesta este momentul în care sistemul va scăpa de Biden, ușor-ușor, pentru a-l înlocui cu Kamala Harris.