ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul de Interne a declanșat o anchetă după ce în ziarul Național a apărut o fotografie cu un comisar șef stând în genunchi în fața altor șefi din MAI.

Potrivit publicației care prezintă fotografia, comisarul șef care s-a așezat în genunchi ar fi Aurelian Miu, șeful Serviciului Control din IGPFR, în vreme ce la masă se aflau chestorul Gelu Oltean, pe vremea când era șeful serviciului secret al Ministerului de Interne, chestorul Ioan Buda, fost secretar de stat al MAI și actualul inspector șef al Poliției de Frontieră, chestorul Marcel Ardelean, șeful Direcției de Supraveghere și Controlul Trecerii Frontierei.

Scena s-ar fi petrecut la sediul central al Poliției de Frontieră din zona Cotroceni.

„Ministrul de Interne a declanșat o anchetă și așteaptă foarte rapid rezultatele, pentru că, dacă acele poze sunt reale și se pare că sunt, este inadmisibil să se întâmple așa ceva în orice structură din MAI. Sunt convins că măsurile care se vor lua vor fi dintre cele mai dure”, a declarat miercuri liderul PSD Liviu Dragnea.