ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La o zi după ce a făcut vaccinul Pfizer-BioNTech COVID, Everest Romney s-a îmbolnăvit. Patru zile mai apoi, tânărul în vârstă de 17 ani a fost spitalizat, medicii descoperindu-i două cheaguri de sânge pe creier, potrivit The Defender.
 
Mama lui Everest, Cherie Romney, i-a relatat președintelui Childrens Health Defense, Robert F. Kennedy, Jr., în cadrul emisiunii „RFK Jr. The Defender Podcast”, că fiul ei, jucător de baschet la liceul Corner Canyon din Draper, Utah, era un copil atletic și foarte sănătos, care se afla în pregătiri cu echipa de baschet a școlii sale.

Acum, adolescentul abia mai poate merge. La 24 de ore după ce a făcut vaccinul, Everest a început să manifeste durere copleșitoare și multe umflături la nivelul gâtului, pe aceeași parte a corpului în care a fost vaccinat. Cherie și-a dus fiul la medicul pediatru, care l-a diagnosticat pe adolescent cu o banală întindere musculară. 

Medicul a fost „cam repezit", își amintește Cherie. „Ne-a trimis acasă”.
 
Însă, la 24 de ore după vizita medicală, Everest a suferit „una dintre cele mai urâte migrene pe care le-a avut vreodată”. Durerea de cap a durat fără oprire timp de câteva zile, până când Cherie a decis să-și ducă fiul la urgențe.

Everest, care între timp a fost externat și se află într-o stare stabilă, a fost diagnosticat la urgențe cu două  tromboze venoase cerebrale sinusale, un tip rar de cheaguri care împiedică sângele să se scurgă din creier.

Soțul lui Cherie, care a făcut „vaccinul” Moderna, a experimentat o reacție adversă severă similară. El a fost spitalizat cu infarct pulmonar și a pierdut permanent aproximativ un sfert din plămân, potrivit lui Cherie. O radiografie a arătat că avea peste 100 de cheaguri de sânge în plămâni, a spus ea. La rândul lui, soțul a fost externat între timp și se află în stare stabilă.

Cherie i-a spus lui Kennedy că, deși nu este anti-vaccinistă, cu toate acestea, ea îi încurajează pe ceilalți să cântărească beneficiile și riscurile potențiale înainte să se decidă dacă să facă sau nu „vaccinul” COVID.

„Cred că există unele persoane care ar fi tentate să creadă că sunt o mare anti-vaccinistă sau să îmi ignore mesajul. Realitatea e că trebuie să punem cap la cap toate informațiile. S-ar putea să nu știți suficient de multe în acest moment. S-ar putea ca vaccinul să nu fie efectual în deplină siguranță în prezent, mai ales în cazul copiilor."