ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Încă un caz de moarte subită zguduie comunitatea noastră: tânăra Daniela din Suceava, angajată în București, a decedat pe 26 iulie, fiind în vârstă de 30 de ani, la doar o săptămână după ce avusese cununia religioasă cu un tânăr absolvent de Teologie, Călin Marius Mihai.
 
Inițial, tristul eveniment a fost relatat pe Facebook de colaboratorul ActiveNews, Cornelius Florin Stoica. 

„O persoană dragă mie a avut cununia religioasă acum o săptămână. Marius a fost în fața Sfântului Altar cu soția lui Daniela. Nu am apucat să îi fac cele mai bune urări din cauza lipsei de timp. Am zis că mai bine îl sun. Astăzi am avut parte de vestea care m-a golit efectiv de cuvinte. Am aflat că Daniela a trecut la Domnul”, a scris Cornelius Florin Stoica, luni, pe Facebook

Însă mărturiile s-au înmulțit, atât din spațiul public, cât și pe canale neoficiale. Tot la începutul săptămânii, părintele Ioan Danci, de la Schitul „Sfântul Pantelimon” din Poiana Ilvei (jud. Bistrița-Năsăud), a scris pe contul său de socializare:

„Dumnezeu să te ierte și să te aștepte cu brațele deschise în Rai, Daniela, înger minunat! Sâmbătă am primit cu bucurie vizita ta și a soțului tău, Călin Marius Mihai, la schit, iar tu, azi-noapte ai plecat la Dumnezeu! Acum o săptămână ați avut frumoasa nuntă, iar acum dureroasa despărțire! Curaj și putere, fratele meu Călin Marius Mihai! Dumnezeule și Maica Domnului să te întărească! Să pomeniți acest suflet minunat, Daniela!”, a scris preotul pe 26 iulie 2021. 

O zi mai târziu, pe 27 iulie, a fost cinstit Sfântul Mare Mucenic și tămăduitor Pantelimon, ocrotitorul schitului respectiv, ocazie cu care părintele Ioan l-a avut ca împreună-liturghisitor pe ÎPS Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului

Din păcate, tinerii miri Daniela și Marius nu au mai apucat să se bucure împreună de această sărbătoare de hram, deși vizitaseră împreună schitul sâmbătă, 24 iulie. În noaptea de duminică spre luni, tânăra de doar 30 de ani a intrat în stop cardio-respirator și a plecat la Domnul.

Daniela nu era cunoscută cu afecțiuni vizibile și era într-o stare de sănătate bună, în plin avânt al afirmării personale, atât pe plan familial, cât și profesional. Conform unor surse, tânăra era asistentă într-un cabinet medical din București.