ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 21.12 Încă un rănit în incendiul din clubul Colectiv și-a pierdut viața în această seară. Este vorba despre un pacient care era internat într-un spital din Marea Britanie.
 
UPDATE 10:00 15/12 Este vorba despre un tânăr care era internat la Spitalul de Arsuri. Acesta avea arsuri pe 60% din suprafața corpului și arsuri de căi aeriene, anunță Digi24.

În spitalele din România mai sunt internați 18 pacienți, dintre care trei sunt în stare critică - doi la Spitalul Floreasca și unul la Institutul C.C. Iliescu. 
 
 
 
Încă o tânără grav rănită în clubul Colectiv a murit duminică într-o clinică din Germania, conform stiriletvr.ro.

Pacienta fusese transportată în Germania de la spitalul Bagdasar-Arseni. Starea ei era extrem de gravă. Medicii au decis să oprească operațiunea de transfer la o primă tentativă.Pe parcurs au apărut complicații digestive. Medicii au intervenit chirurgical de mai multe ori.

În clinicile din străinatate mai sunt internați 27 de pacienți răniți la Colectiv.