ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Un incendiu a izbucnit, vineri, la Mănăstirea Râmeț, județul Alba, flăcările ajungând la acoperiș, pe o suprafață de 400 - 600 de metri pătrați.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a anunțat, vineri, că un incendiu a izbucnit la acoperișul Mănăstirii Râmeț, județul Alba, informeaza news.ro.

„Pentru localizarea și stingerea incendiului, precum și pentru protecția vecinătăților acționează 4 autospeciale de stingere, 2 autoscări și 1 motopompă de mare capacitate din cadrul ISU Alba. Pentru eficientizarea acțiunilor de stingere, în sprijinul ISU Alba au fost trimise 2 mașini de stingere de la ISU Cluj”, a transmis IGSU. 

Totodată, pentru acordarea, la nevoie, a asistenței medicale de urgență, la locul evenimentului se află și două ambulanțe SMURD din cadrul ISU Alba.

„Informațiile din acest moment nu indică persoane surprinse. Misiunea este una extrem de dificilă, având în vedere zona greu accesibilă”, a mai transmis IGSU.