ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am un lapsus:

La ce infracțiune din Noul Cod Penal se încadrează fapta ministrului care, abuzînd de funcția și autoritatea sa și, probabil, fără acordul părinților, se folosește de un minor și de momentul acestuia de glorie sportivă, ca sa facă reclama, în mod ilegal, unei campanii de fas ci na re, cu seruri experimentale, care au costat contribuabilii români contravaloarea spitalelor, policlinicile, stadioanelor, fabricilor, școlilor, drumurilor pe care țara nu le are și nici nu le va mai avea, caci "nu sînt bani” - afacere mega-sulfuroasă, investigată, as we speak, de către DNA?

Aștept răspuns!
Rog seriozitate!
Rog celeritate!

* * *

Numim „zădărnicirea combaterii trolilor” nerespectarea măsurilor cu privire la prevenirea si combaterea fake-news-ului, dacă a avut ca urmare răspândirea de informații mincinoase, care au indus stări de panică și durere sufleteasca, sentimente de disperare și jale familiei, prietenilor, cunoscuților și fanilor, la nivel național.

Infracțiunea nu se pedepseste. Se încurajează.

Dacă este savîrșită de către un organ de presă cu acoperire națională, ea se premiază în cadrul concursurilor prestigioase anuale, ce recompensează excelența în arta dezinformării oficiale.