ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Actorul Bogdan Stanoevici, fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni și candidat la Președinția României, trece prin clipe grele. Stanoevici este internat la Terapie Intensivă, la Spitalul ”Sf. Pantelimon” din Capitală. Inițial a fost depistat cu COVID-19, dar starea sănătății sale s-a agravat nu din cauza noului coronavirus, ci de o infecție nosocomială căpătată în spital.

„Este, în continuare, în stare gravă, a căpătat o infecție nosocomială, Clostridium Difficile, din cauza căreia situația medicală s-a agravat. A fost mutat pe ATI non-COVID, dar această infecție pune în pericol starea sa de sănătate pentru că are sistemul imunitar foarte slăbit”, au declarat cadrele medicale citate de Wowbiz.ro.

Într-o postare pe Facebook, publicistul Iulian Capsali compară cazul lui Bogdan Stanoevici cu cel al actorului Toni Tecuceanu, amintind că decesul acestuia din urmă, în 2010, a fost pus de dr. Streinu-Cercel pe seama virusului AH1N1. Când, de fapt, fosta vedetă de la ”Cronica Cârcotașilor”, a murit cu zile din cauza unui virus puternic contractat de la aparatele de ventilație din spital, așa cum susțin rudele sale. 

”Cu actorul Bogdan Stanoevici, nenorociții procedează întocmai ca în cazul actorului Toni Tecuceanu, despre care psihopatul Streinu Cercel spunea că a murit de gripă porcină - AH1N1.
Cu greu, familia a aflat, în urma unui proces, că a murit de un virus intra-spitalicesc.
Exact asta se întâmplă acum cu Bogdan: canaliile  îl folosesc drept paratrăsnet pentru toți bolnavii mintali în care urlă ura. Se luptă pentru viață din cauza unui VIRUS CONTRACTAT ÎN SPITAL! Nu coronavirusul îi face atâtea probleme. Dacă rămânea acasă, probabil șansele lui să depășească boala ar fi fost mult mai mari! Ambii actori sunt manipulați ca imagine pentru ca implementarea vaccinului să fie acceptată în societate.
Ceea ce este INACCEPTABIL! 
Rugați-vă pentru Bogdan!”, a scris Iulian Capsali. 
 
Pentru cei care au uitat cazul Tecuceanu, amintim că familia actorului, decedat pe 5 ianuarie, la Institutul de Boli Infecțioase "Matei Balș", l-a dat în judecată pe managerul instituției, Adrian Streinu-Cercel, acuzându-l că a făcut „declaratii false” cu privire la cauzele decesului actorului. Adrian Streinu Cercel afirma public la acea vreme, în plină campanie de vaccinare impotriva A H1N1, că Toni Tecuceanu ar fi murit in urma unor complicatii suferite dupa contractarea virusului gripei noi. 
 
Fratele actorului afirma inca de la început că decesul lui Toni a fost folosit pentru a promova vaccinarea împotriva virusului AHN1. De altfel,  după moartea actorului și mediatizarea cazului, oamenii ajunseseră să formze cozi interminabile, în fața centrelor de vaccinare.

Acțiunea in justițe a fost deschisă pentru suma simbolica de 1 leu, dar despagubirea a crescut după ce doctorul Streinu Cercel a tergiversat procesul de judecată. Ulterior, suma a ajuns la 4 milioane de euro.