ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avionul privat pe care Administrația Prezidențială l-a închiriat pentru deplasarea președintelui Klaus Iohannis la Londra, unde a participat la ceremonia de încoronare a Regelui Charles al lll-lea, a făcut sâmbătă o escală de aproximativ 20 de minute în Sibiu, conform paginii de Facebook Boarding Pass, care în ultima vreme a avut mai multe relatări despre aeronavele private utilizate de președinte în vizitele în străinătate și despre traseul acestora, scrie ȘtiripeSurse.

Dacă avionul nu a aterizat la Sibiu ca să-și recupereze Iohannis periuța de dinți dintr-una din cele șase case ale sale, cel mai probabil a fost că să o lasa acasă pe Carmen Iohannis, înainte de a fi dată afară de la școala unde lucrează, pentru absențele nemotivate legal.

De altfel nu este prima oară când aeronavele de lux închiriate de Cotroceni sunt foloiste pe post de taxi. După cum a mai relatat și ActiveNews, aceste zboruri de tip taxi au încărcat bine nota de plată suportată din banii contribuabililor: Destinația Sibiu. Cum a folosit Klaus Iohannis avionul privat pe post de taxi: 26 de călătorii în 14 luni, în valoare de peste 3 milioane de euro

”La întoarcerea în țară din vizita oficială din Marea Britanie, avionul privat pe care Administrația Prezidențială l-a închiriat pentru această deplasare a efectuat o escală de ~20 de minute în Sibiu. Ulterior, avionul privat și-a continuat zborul din Sibiu spre aeroportul "Aurel Vlaicu" (Băneasa) din București”, a transmis Boarding Pass, care urmărește aceste trasee spre interesul public general.

Creatoarea de modă Irina Schrotter a anunțat că „ținuta Primei Doamne a României, Carmen Iohannis, la Ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea” a fost asigurată de casa sa (foto).