ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Klaus Iohannis a fost surprins fără mască sâmbătă la congresul PNL desfășurat cu 5000 de participanți în spațiu închis, iar asta în condițiile în care aceiași liberali au impus sub pretextul pandemiei cele mai liberticide măsuri din epoca postdecembristă. Atitudinea lipsită de precauție a președintelui a fost aspru taxată de sindicatul polițiștilor Europol, polițiștii fiind și cei cărora le revine ingrata sarcină de a-i convinge sau amenda pe cetățeni pentru portul măștii:

„Un polițist din Timișoara intră într-un restaurant. Vede un bărbat fără mască. Îi cere actul de identitate pentru a-i aplica amenda.


Bărbatul îi spune că vrea înainte să îi arate o poză. Pe ecranul telefonului este poza cu Președintele României la Cogresul PNL, fără mască.

Polițistului îi este jenă să îi mai aplice amendă. Apoi cei doi schimbă subiectul și vorbesc despre golf...”, este postarea publicată pe pagina de Facebook a sindicatului polițiștilor Europol.
 
La nici 24 de ore după încheierea congresului PNL, prefectura Bucureștiului, condusă de membri ai PNL, a anunțat revenirea purtarea măștii și în spații publice deschise.