ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ion Cristoiu, unul dintre părinții refondatori ai presei române, cea post-decembristă - în prezent aproape anihilată de organele sistemului internaționalist -, a emis în noaptea de Crăciun 2020, în cadrul jurnalului său video, mai multe considerații despre stadiul libertății noastre după peste trei decenii de la împușcarea lui Nicolae Ceaușescu, pe 25 decembrie 1989.

„Cine își imagina în 1989 că după 30 de ani creștinii vor fi prigoniți în regimul Iohannis mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu?”, s-a întrebat scriitorul, cu referire la interdicțiile primite de creștini în sfânta noapte de Ajun a anului plandemic respectiv, oferindu-ne și o premieră de la TVR, chiar de Crăciunul lui 1989: primul colind cântat vreodată la fosta televiziune comunistă, de către Florin Piersic și alți actori.

Vă invităm să urmăriți acest moment emoționant și să ascultați cu luare aminte considerațiile gazetarului veteran, mulțumindu-i totodată pentru aprecierile Domniei Sale față de misiunea jurnalistică a ActiveNews: