ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ion Cristoiu ne vine în întâmpinarea ideii de a ne proiecta un mini-studio TV în care să dezbatem și în format video temele săptămânii - sau poate chiar și ale zilei - cu invitați speciali, și ne oferă o primă piesă ultra-necesară: o lampă profesională cu lumină continuă, pentru care îi mulțumim deosebit. Cadoul ne este oferit la 33 de ani de la debutul Pieței Universității împreună cu o pagină de colecție a ziarului Curentul condus de Pamfil Șeicaru, cu un moment istoric legat de eliberarea Basarabiei

Nu avem banii tuturor oficinelor media finanțate de organizații distructive antinaționale tip Soros - cum găsiți aici o grămadă - ca să batem din palme și să ne apară studioul înzestrat cu scule de ultimă oră de zeci de mii de euro, așa că orice contribuție este de mare ajutor.

Mulțumim din nou tuturor celor care deja ne-au susținut și cu alte echipamente tehnice, campanie pentru care a dat tonul tot maestrul Ion Cristoiu. Cu acea ocazie am avut privilegiul pătrunderii în laboratorul său de lucru despre care auziți adeseori în Jurnalul său TV. Am publicat inițial filmarea în secțiunea noastră TV, unde a atras (până acum) peste 1.250.000 de vizualizări. O prezentăm și aici cu admirație pentru energia sa de zi cu zi dar și pentru cunoștințele sale Hi-Tech, toate puse în beneficiul cititorului, ceea ce îl transformă într-un model de neprețuit al Rețelei Adevărului din România: