ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Maestrul Ion Cristoiu, atoate veghetor, dă dovadă cu maximă promptitudine de o reală solidaritatea jurnalistică și sare în ajutorul ActiveNews mediatizând Apelul nostru pentru supraviețuirea site-ului (VIDEO mai sus).

În emisiunea sa cu o audiență ridicată în care tratează cele mai importante subiecte ale zilei, directorul de opinie și creatorul de gazete renumite prezintă situația site-ului nostru cu aprecieri care ne onorează în mod deosebit. Ba chiar mai mult, celebrul publicist ne oferă și o Tabletă cadou, de care chiar aveam mare nevoie pentru editarea unor articole din mers. O vom întrebuința cu mare folos și grijă.

Mulțumim din toată inima!

DACĂ DORIȚI SĂ NE AJUTAȚI PUTEȚI SĂ DONAȚI PRIN PAYPAL, CARD SAU DIRECT ÎN CONTUL NOSTRU, AICI

Pentru donații echipamente IT, foto/video, telefoane smart/tabletă sau un automobil care să consume mai puțin, vă rugăm să ne scrieți la adresa contact@activenews.ro sau să ne sunați la numărul de telefon 0736 496 379. Mulțumim din suflet!