ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Israelul, țara campioană la vaccinare, se confruntă în prezent cu o creștere a numărului de cazuri, în timp ce Iordania, țara vecină, rămâne stabilă, potrivit Le Figaro. 

Duminică, 29 august, la CNews, avocatul Fabrice Di Vizio, o figură a mișcării de opoziție față de pașaportul de vaccinare, i-a adresat o întrebare foarte precisă doctorului Benoît Papon, de la spitalul american din Neuilly (Hauts-de-Seine). "De ce Iordania, care se află la aceeași latitudine cu Israelul și are graniță cu Israelul, nu are la fel de multe cazuri de Covid-19 ca vecinul său?
 
Israelul, o țară în care vaccinarea este larg răspândită, se confruntă cu un val de contaminare deosebit de puternic, în timp ce indicatorii pandemiei din Iordania sunt relativ stabili, chiar dacă vaccinarea este mult mai puțin răspândită în această țară. Medicul, la fel ca și deputata europeană LR Agnès Evren, a ezitat asupra răspunsului și a preferat în cele din urmă să contraatace ironizând pozițiile interlocutorului lor.