ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În cadrul unui interviu amplu cu gazda unui program de radio conservator, Eric Metaxas, autoarea liberală Naomi Wolf a evidențiat cum Israelul devine rapid un „stat al biosecurității”, în care statutul de vaccinat îți permite accesul la viața normală, și a avertizat, totodată, că întreaga lume i-ar putea urma curând exemplul, relevă Life Site News.

Introducerea pașapoartelor de vaccinare care atestă statutul de vaccinat Covid se pregătește în multe țări ale lumii. Wolf a observat cum o astfel de tactică înseamnă, practic, obligativitatea vaccinării, din moment ce refuzul de te vaccina echivalează cu expulzarea din societate. 

„Aceasta este o tehnică, iar fiecare societate care se închide folosește această tehnică de a crea o societate a celor din interior și una a celor din exterior, urmând, apoi, să ofere oportunități celor care se supun și să refuze locuri de muncă, promovare profesională, accesul copiilor la educație celor care nu e supun.”

„Este, categoric, vorba de construcția clasică a unei culturi fasciste și a unei economii fasciste.”


Wolf a descris implementarea pașapoartelor de vaccinare în Israel ca pe o distrugere a societății, atrăgând atenția asupra felului în care aceasta a adus atingere drepturilor cetățenilor și a creat un stat al supravegherii în masă. 

„Este vorba de o lansare (a pașapoartelor de vaccinare - n.red.) la nivel global, nu pot sublinia acest aspect suficient de mult; Danemarca a fost forțată să introducă pașapoarte de vaccinare, Israelul a dat tonul cu patru luni în urmă, implementând pașapoarte de vaccinare, iar în decurs de patru luni și-a distrus societatea civilă.”

„Activiștii s-au confruntat cu supravegherea totală, nimeni nu este liber să le conteste, părinților li se spune că propriile lor pașapoarte vor fi anulate dacă nu își vaccinează și copiii.”

Cu schema pașapoartelor impusă în Israel, până și accesul la magazinele alimentare este limitat la cetățenii injectați, a declarat Wolf. 

„Israelul este primul vas Petri (a se înțelege „laborator de experimente” - n. red.) pentru Pfizer, care, în colaborare cu guvernul Netanyahu, dezvoltă un stat al biosecurității totale, prin intermediul pașapoartelor de vaccinare. Deci, israelienii trebuie să prezinte pașaportul de vaccinare, care este digital - De ce nu este o foaie de hârtie, care nu ar ridica toate aceste probleme? - pentru a-și cumpăra mâncare de la alimentară.” 

De fapt, Wolf a avertizat că un astfel de sistem nu este doar inspirat din abominabila schemă de credite sociale din Republica Populară Chineză, ci este pur și simplu o reproducere a ei:
 
„Pașaportul de vaccinare este același lucru cu sistemul de credite sociale pe care îl are China, nu este doar o etapă premergătoare aceluia, ci este chiar acela, pentru că nu este nevoie de geniu ingineresc să observi, trebuie doar să faci un salt la final, unde se precizează: nu este nevoie de nimic în plus pentru a vă uni Portofelul Google, contul Dvs. de Apple Pay sau PayPal cu statutul de vaccinare.”