ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Plinuțul Arafat și-a pus oamenii din DSU să țipe că postarea mea anterioară, care viza obligativitatea măștii pe stradă, deci în spații publice (evident și în interior), ar fi fake news.

La explicații, scriu ce vedeți. Arafat propune:

"OBLIGATIVITATEA PURTĂRII MĂȘTII DOAR TIP MEDICAL (cu 3 straturi), SAU FFP2"(!)

CARE ESTE FAKE NEWS-ul?

Că, sclavule, ai de ales între două măști OBLIGATORIU DE PURTAT PE STRADĂ? Care sunt nu numai inutile, dar și dăunează sănătătății fizice ȘI PSIHICE! Asta o spun studiile, nu eu. (Mai jos vedeți și ce zice Fauci despre mască - Nota Redacției)

Cred că ne cred absolut tâmpiți când ei înăspresc obligativitățile la o variantă mai slabă ca simptomatologie și folosesc subterfugii semantice ca să demonstreze că o să ne fie mai ușor, de fapt!
 
Arafat, ghomandand ghălare peste Rămânia, dacă ai putea ai băga iar asimptomaticii cu forța în spitale și ai redeschide lagărele de ciment și carton pe care i le arătai lui Retardis. 

Evident, din solidaritate interesată, postarea a fost preluată de Antena 3 a lui Radu Tudor, tovarășul lui Arafat, cel care primește tone de euro ca să mențină starea de suspiciune și spaimă între români și să lupte cu oamenii din presă care nu susțin planul de înrobire mondială.
 
Mesajul anterior:
 
Dacă eram în București, mâine după slujbă eram la protest.
Cum psihopaților să obligați lumea la măști FFP2 PE STRADĂ?
Arafat, întinzi coarda măi plinuțule, măi! Confunzi masca cu burka și pe bărbați cu femeile, măi ghomandand de Gurlandia măi!
Ciolacule, numai cu masca o să rămâi, că o să te voteze doar Dana Budeanu, slugă ordinară!
 
VIDEO 1 CU ARAFAT ȘI MASCA LUI:
VIDEO 2 CU ARAFAT ȘI MASCA LUI: