ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Japonia anunță că sectorul public și cel privat nu pot discrimina persoanele care refuză injecțiile experimentale cu ARN mesager, pe bază de terapie genică, arată RAIR Foundation USA.

Japonia a anunțat că avertizează de-acum în prospectul „vaccinurilor” Covid asupra efectelor secundare periculoase și potențial fatale, cum ar fi miocardita. În plus, țara își reafirmă angajamentul de a respecta cerințele de raportare a evenimentelor adverse, pentru a se asigura că toate efectele secundare posibile sunt bine documentate.
 
Această informație, despre CE CONȚINE PROSPECTUL, i-ar putea fi folositoare și lui Valeriu Gheorghiță, care a dovedit în direct că nu prea are habar că serurile Covid sunt experimentale, conform propriilor lor prospecte:  Gheorghiță minte de îngheață vaccinul din el. Într-un atac incalificabil la ÎPS Teodosie și BOR, apevistul lui Arafat îl învinuiește pe Arhiepiscop de moartea celor care nu se vor vaccina. De moartea vaccinaților cine răspunde? DE CE SERUL E EXPERIMENTAL

Aceste eforturi ale autorității sanitare din Japonia contrastează puternic cu măsurile înșelătoare luate de alte țări pentru a constrânge cetățenii să se vaccineze, minimalizând efectele secundare și descurajând raportarea corectă a evenimentelor adverse.
 
În plus, Japonia pune accentul pe un consimțământul informat și pe autonomia corporală. Până la pandemia de coronavirus, conceptul de „consimțământ informat” era considerat „sfânt” pentru profesioniștii din domeniul Sănătății din Occident.
 
Japonia își exprimă îngrijorarea în special cu privire la riscurile de miocardită la bărbații tineri cărora li s-a injectat serul bazat pe terapie genică de la Pfizer sau Moderna. Țara a impus o obligație legală strictă de raportare a efectelor secundare, care trebuie să se facă în termen de 28 de zile de la administrarea injecțiilor.
 
Aditivi noi: Descrierile clarifică

Trei seruri Covid-19 pe bază de terapie genică sunt disponibile în prezent în Japonia. Acestea includ preparatele Pfizer/BioNTech (Comirnaty) și Moderna, de la Takeda. În descrierile produselor se precizează că „acest produs conține un aditiv care nu a mai fost folosit niciodată în vreun vaccin înainte”.
 
Mai mult, companiile farmaceutice îi îndeamnă pe oameni să se consulte cu medicul cu privire la acest aditiv, dacă intenționează să se injecteze cu el. Pe lângă terapiile genice oferite de Pfizer și Moderna, în Japonia se administrează și Vaxzevria (noua denumire pentru AstraZeneca). Cu toate acestea, Japonia îl recomandă doar persoanelor cu vârsta mai mare de 40 de ani. Și în cazul injecțiilor Vaxzevria se face referire la noul tip de aditiv.
 
În Japonia, nu există obligativitatea vaccinării sau discriminare pe criterii de vaccinare

Pagina de internet a Ministerului Sănătății din Japonia încurajează cetățenii să se vaccineze; cu toate acestea, accentuează faptul că nu este obligatoriu. De asemenea, se precizează că „vaccinarea se face numai cu consimțământul persoanei care urmează să fie vaccinată, în urma informațiilor furnizate”.
 
În plus, guvernul le recomandă celor care intenționează să facă injecția să aibă în vedere atât eficacitatea acesteia, cât și efectele secundare:
 
„Vă rugăm să vă vaccinați prin decizie proprie, înțelegând atât eficiența în prevenirea bolilor infecțioase, cât și riscul unor efecte secundare. Niciun vaccin nu va fi administrat fără consimțământ.”
 
În plus, site-ul subliniază că întreprinderile nu trebuie să-și oblige angajații să accepte terapia genică experimentală. De asemenea, angajații nu trebuie să-i discrimineze pe cei care refuză injecțiile.
 
„Vă rugăm să nu obligați pe nimeni de la locul de muncă sau din jurul dumneavoastră să se vaccineze și să nu îi discriminați pe cei care nu s-au vaccinat.”
 
Guvernul oferă chiar și un link spre un site cu „Sfaturi privind drepturile omului”, care include instrucțiuni pentru soluționarea oricăror plângeri în cazul în care cineva se confruntă cu o discriminare pe criterii de vaccinare la locul de muncă.
 
Japonia se diferențiază de alte țări ale lumii
 
Medici din întreaga lume au avertizat de mult timp cu privire la efectele secundare ale terapiilor genice - lucru pe care îl face acum și autoritatea de sănătate publică din Japonia. Însă, insistența pe un consimțământ informat corect aplicat i-a costat pe mulți medici din țările occidentale autorizația de liberă practică. Guvernele i-au acuzat pe acești medici că alimentează „ezitarea față de vaccinuri”.
 
În plus, în timp ce Japonia le permite cetățenilor săi să decidă în privința injectării cu aceste terapii genice experimentale, alte țări, precum Austria sau Germania, intenționează să-și oblige cetățenii să accepte injecția.