ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Statelor Unite, Joe Biden, în vârstă de 79 de ani, va face miercuri după-amiază a doua doză de supra-rapel COVID-19, după ce Administrația americană pentru alimente și medicamente (FDA) a aprobat pentru utilizare de urgență (EUA) o a patra doză de ser Covid - Pfizer sau ModeRNA - pentru americanii cu vârsta mai mare de 50 de ani, transmite Daily Mail.

FDA a anunțat marți că a acordat o autorizație de urgență (EUA) pentru încă un rapel Covid destinat persoanelor trecute de 50 de ani, precizând, totodată, că persoanele imunocompromise cu vârsta minimă de 12 ani pot fi vaccinate cu o a patra doză de Pfizer, iar cele cu vârsta peste 18 ani sunt eligibile pentru o a patra doză de ModeRNA.   

Biden a făcut a treia doză de Pfizer la sfârșitul lunii septembrie, suflecându-și mânecile în fața reporterilor în Auditoriul Curții de Sud din complexul Casei Albe.

Cel de-al doilea supra-rapel se administrează după patru luni de la primul. 

Secretara de presă, Jen Psaki, triplu vaccinată anti-Covid, a anunțat că a fost depistată cu COVID-19 pentru a doua oară în data de 22 martie, ea testându-se pentru a putea pleca în străinătate cu șeful ei. 

Apoi, adjuncta secretarei de presă, Karine Jean-Pierre, a avut un test pozitiv pe 27 martie, după ce s-a întors din Europa.
 
 
Toți cei de mai sus au fost vaccinați „regulamentar”, cu toate dozele aprobate de FDA. Nu le-a folosit prea mult în privința pretinsei „protecții” față de virus, ba, dimpotrivă. Reamintim că infectarea în cazul vaccinaților poate surveni atât din exterior (imunizarea nu a funcționat și „protejatul” închipuit e lipsit de „protecție”) cât și din interior (una dintre cele mai răspândite reacții adverse la serul experimental Covid este chiar dezvoltarea bolii Covid-19).