ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La o reuniune a liderilor corporațiilor americane, președintele Joe Biden a anunțat că omenirea traversează un punct de cotitură în economia mondială, care va aduce schimbarea vremurilor și instaurarea unei Noi Ordini Mondiale, ce va cuprinde toate țările din „Lumea Liberă” și va fi condusă, bineînțeles, de... „noi”.

„Cred că ne aflăm la un punct de inflexiune în economia mondială. Nu doar în economia mondială, ci în lume, acesta apare o dată la 3-4 generații. După cum mi-a spus unul dintre oamenii de top din domeniul militar mi-a spus ieri la întâlnirea privind securitatea, 16 milioane de oameni au murit între 1900 și 1946. De atunci, am clădit o ordine mondială liberală și asta nu s-a mai întâmplat de mult: au murit mulți oameni, dar nu în haos. Iar acum este un moment în care vremurile se schimbă. Va fi o Nouă Ordine Mondială, iar noi trebuie s-o conducem și să unim restul Lumii Libere prin aceasta”, a afirmat Joe Biden luni la o reuniune a directorilor de corporații din SUA și nu numai (Business Roundtable), potrivit canalului Disclose.tv. VIDEO