ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Chiar în ziua în care Evenimentul zilei a împlinit 30 de ani am aflat că s-a stins din viață un alt camarad de presa: Vlad Teodorescu”, a anunțat jurnalistul Petrișor Cană.

„Jurnalist hârșâit prin presa cotidiană până la cel mai înalt nivel. Un om bun. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!”, a mai scris acesta despre ziaristul profesionist din generația post-decembristă care s-a ocupat și de ediția EVZ de Basarabia.


Vlad Teodorescu era specialist și în politică externă.

Cauza morții: stop cardio-respirator după un infarct masiv. Decesul s-a petrecut la Spitalul Floresca unde medicii au încercat să-l salveze. Înmormânarea va avea loc luni, 6 iunie 2022, la orele 11, la Cimitirul Sfânta Vineri de pe Calea Griviței din București, unde trupul cunoscutului ziarist se află deja depus, la Capela Cimitirului.

Este al doilea jurnalist de la EVZ decedat într-o săptămână, după Ovidiu Drugă, de 52 de ani, mort subit în urma unui infarct.

„Sunt încă sub șocul veștii că Vlad Teodorescu (Teo Vlad), jurnalist specializat în politică și afaceri internaționale, cu care am fost colegă la Jurnalul Național și la Evenimentul Zilei, născut în 1958, nu mai este. Am vorbit ultima dată de ziua lui, în mai, iar acum aflu că a plecat. Dragule, drum lin, să te odihnească Dumnezeu în pace! Îmi rămân clipele petrecute împreună, ideile dezbătute împreună, poveștile pe care mi le-ai împărtășit. Nu mai am cuvinte. Pur și simplu...”, a scris și Elena Loreta Popa de la Muzeul Literaturii.

Colegii de la EVZ i-au adus și ei un mic omagiu.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Vlad Teodorescu în Palmira, Siria