ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Colegul nostru, jurnalistul Valentin Boeru, va fi înhumat la Cimitirul Străulești II. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 23 octombrie, la ora 11.00.

Trupul neînsuflețit al lui Valentin Boeru a fost depus la capela cimitirului, unde prietenii, colegii, toți cei care l-au cunoscut și l-au apreciat pe acesta pot veni pentru a-și lua rămas bun.

Valentin Boeru a început gazetăria în 1990, la săptămânalul Expres, continuând cu săptămânalul Cațavencu. A fost redactor-șef adjunct la revista Baricada, prima publicație de opoziție din România. Apoi, redactor-șef adjunct la Viitorul Românesc și șef secție Investigații-Reporteri speciali la Zig Zag. Experiență în televiziune la Tele 7 ABC ca reporter, apoi director de programe la Pro TV Deva și producător general la postul Național TV.

Ultimii ani din viață i-a petrecut în redacția ziarului Național. Vali a scris continuu, neobosit, fiind unul dintre cei mai aprigi apărători ai dreptății și adevărului.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!  

Ziarul Național

ActiveNews

Valentin Boeru, un Boier de viță veche al presei române, a plecat la Domnul