ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Administrația Prezidențială precizeaza, la solicitarea News.ro, că președintele Iohannis și-a plătit întotdeauna taxele și impozitele la stat.


„Administrația Prezidențială a precizat că președintele României, dl. Klaus Iohannis, și-a plătit întotdeauna taxele și impozitele la stat”, se arată în răspunsul la solicitarea news.ro.

Conform unor surse oficiale, ANAF a declanșat un control la Direcția Finanțelor Publice Sibiu pentru a vedea daca soții Carmen și Klaus Iohannis au declarat la Fisc sume obținute din meditații pentru elevi în perioada 1990-2017.

Cotidianul.ro a scris că în fișele fiscale ale soților Iohannis nu au fost găsite, în urma controlului, taxe plătite pentru veniturile realizate prin meditații.

Totodată, deputatul ALDE Varujan Vosganian declara recent că a solicitat Ministerului de Finanțe și ANAF să facă o evaluare a veniturilor și impozitelor plătite de către președintele Klaus Iohannis și să confirme dacă șeful statului a avut posibilitatea să cumpere mai multe imobile din veniturile obținute din meditații.