ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Klaus Iohannis a făcut prima declarație publică pe tema procesului pierdut definitiv în legătură cu una dintre casele pe care le deținea în Sibiu.

 „Pot să-i asigur pe toți că nu am niciun fel de problemă morală. Fiind o decizie definitivă, ea va fi respectată la virgulă. Suntem în situația din toamna lui 2015”, a declarat președintele.
 
Șeful statului a refuzat să comenteze motivarea instanței, în care se afirmă că acesta nu a fost de bună credință și a beneficiat de un fals, scrie stirpesurse.ro

Magistrații Curții de Apel Pitești s-au pronunțat, pe 22 februarie, în dosarul privind casa familiei Iohannis din Sibiu, pierdută definitiv în urma procesului de la Curtea de Apel Brașov. Familia președintelui a formulat o contestație în anulare împotriva acestei decizii, însă instanța a respins-o. Astfel, familia Iohannis a pierdut definitiv una din casele pe care le deține în Sibiu.