ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La împlinirea a 7 ani de activitate jurnalisticӑ, dedicatӑ informației corecte și cӑlӑuzitӑ de profesionalism, Parohia Ortodoxӑ Românӑ „Sfântul Grigorie Teologul” din Schiedam, Țӑrile de Jos, și Asociația Femeilor Ortodoxe Române „Doamna Maria Brâncoveanu”, a parohiei, vӑ ureazӑ, cu cӑldurӑ, La Mulți Ani și au plӑcerea sӑ vӑ trimitӑ un modest semn al aprecierii pe care v-o poartӑ.
 
 
Laleaua „Doamna Maria Brâncoveanu” este un proiect al Asociaței Femeilor Ortodoxe Române „Doamna Maria Brâncoveanu”. Este prima și unica lalea olandezӑ care poartӑ nume românesc. A intrat în cel de-al patrulea an de cultivare și a putut fi admiratӑ înflorind în locuri încӑrcate de credințӑ, istorie și culturӑ, atât în Țӑrile de Jos, cât și în România, Germania, Franța, grație bulbilor dӑruiți de asociație. Pentru prima datӑ în această primӑvară, laleaua a înflorit în renumitul parc olandez Keukenhof, pe aleea Celebritӑților.  
 
 
Nota Redacție: Vă mulțumim!