ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În prima seară la Untold, au fost prezenți 30.000 de oameni, informează ziarele locale. Festivalierii au intrat pe baza certificatului de vaccinare, iar la intrare pe arenă, li s-a cerut activarea brățării. Emil Boc a fost prezent și el, lăudând seriozitatea cu care se respectă „regulile”

Deși există numeroase studii care demonstrează că vaccinații se pot infecta, se pot îmbolnăvi și pot transmite virusul la fel ca nevaccinații, untoldiștii nu au purtat mască.

În imaginile de mai jos, care conțin și o scenografie cu trimiteri magic-vrăjitoresc-satanic, niciun festivalier nu se conformează măsurilor de prevenire a infectării cu SARS-CoV-2:
 
 
  
 
 
 
 
 
 
                           (youtube.com/ UNTOLD -captură foto)
 
„Am fost și eu la prima seară. Am văzut că au fost cam 30.000 de oameni în festival, ceea ce este foarte, foarte mult, pentru prima seară. Ce m-a impresionat foarte mult a fost rigoarea cu care s-a intrat în festival.

S-a stat cam două ore la coadă pentru activarea brățării, pentru partea care ține de certificatul de vaccinare. Nici eu personal nu am intrat până când nu am arătat certificatul verde digital european de vaccinare. Asta mi-a dat încredere că este un festival serios și că regulile se respectă”, a declarat Emil Boc, citat de Știri de Cluj.
 
Să vedem câte cazuri de AVC se vor înregistra după festivalul care solicită vaccinarea sau testul PCR absolut neconcludent.