ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un student al Universității București ne-a scris la redacție pentru a ne trasmite revolta pe care a simțit-o la adresa unei publicități înșelătoare practicate la Universitatea București.
 
Atras de un anunț publicat pe prima pagină de internet a Universității București a vrut să participe în perioada 9-11 noiembrie 2020 la "o serie de evenimente dedicate diversității de orice fel", organizate de Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București. 
 
"Sub deviza „Suntem LA FEL de diferiți!”, Diversity 2020 invită comunitatea Universității din București să intre în dialog cu personalități care reprezintă minorități în cadrul unor evenimente care vor debuta, în toate cele 3 zile, la ora 17:00" - așa suna anunțul pe care l-a citit el rapid. Încrezător, și-a închipuit că va putea afla noutăți din limbile unor minorități naționale.
 
În realitate, limbile care se vorbeau la evenimentul cu pricina erau limbi pentru feminism, transexualism, homosexualism și anticrestinism, în cazul din urmă venit din partea unei pițipoance de la un site de acest gen.
 
Când a încercat să afle de la un reprezentant al Universității București ce legătură au Limbile Străine cu propaganda homosexuală a fost catalogat rapid drept bigot, homofob și transfob și i s-a cerut imperativ numele, anul și Facultatea unde este student. De înțeles, tânărul se teme și acum de mafia corectitudinii politice instalate la vârful dar și, după cum se vede, la dosul Univerisității București.
 
Parcă pentru a ni se întări mai bine teoria, intrând pe pagina de Facebook a Universității București - care, apropo, conține și Facultatea de Teologie "Justinian Patriarhul" cu sutele ei de studenți - am întâlnit o postare politică despre ideologia pro-homosexuală din care dispărusere toate comentariile critice față de această alegere publicistică propagandistică a conducerii sorosiste a Universității București. Păcat de acele ziduri!