ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În martie, Institutul de Virusologie din Wuhan a șters mențiunile privind colaborarea sa cu Institutul Național de Alergii și Boli Infecțioase, condus de Dr. Anthony Fauci. De asemenea, a șters descrierile privind cercetările de tip „gain-of-function” (identificarea de noi ținte celulare) asupra virusului SARS.

Institutul Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID) - o subdiviziune a Institutului Național de Sănătate (NIH) condusă de Dr. Anthony Fauci încă din 1984 - a acordat ani de zile subvenții pentru EcoHealth Alliance și alte organizații, cu scopul de a efectua cercetări de tip „gain-of-function” (GOF) asupra coronavirusurilor. NIH/NIAID a finanțat cercetarea GOF cu o sumă de cel puțin 41,7 milioane de dolari, scrie dr. Joseph Mercola pentru Life Site News

Până în 2014, cercetările au fost efectuate de Ralph Baric, de la Universitatea din Carolina de Nord. După 2014, când finanțarea federală a GOF a fost interzisă, astfel de cercetări au fost direcționate către WIV prin intermediul EcoHealth Alliance. La rândul său, EcoHealth Alliance a încredințat o parte din aceste cercetări Institutului de Virusologie din Wuhan (WIV), de unde se presupune că a apărut SARS-CoV-2. 

În august 2020, NIAID a anunțat o investiție de 82 de milioane de dolari pe cinci ani într-o nouă rețea globală de Centre de cercetare în domeniul bolilor infecțioase emergente, care va efectua experimente GOF pentru a „determina ce modificări genetice sau de altă natură fac ca agenții patogeni [animali] să fie capabili să infecteze oamenii”.

În cadrul unei audieri în Senat, din 11 mai 2021, Fauci a negat că ar fi finanțat vreodată cercetarea GOF la Institutul de Virologie din Wuhan (WIV). Aceasta, în ciuda unor documente clare care dovedesc contrariul. În videoclipul de mai jos, Jimmy Dore analizează minciunile evidente debitate de Fauci în timpul audierii din Senat.

 
În reportajul Truth in Media de mai jos, jurnalistul de investigație Ben Swann prezintă o parte din dovezi, arătând lipsa de onestitate a lui Fauci. 
 
 
Acum s-a descoperit că WIV a șters de pe pagina sa web toate mențiunile privind colaborarea cu NIAID-ul lui Fauci, cu NIH și cu alți parteneri de cercetare americani, la scurt timp după ce Fauci a depus mărturie într-o audiere în Senat, în martie 2021, când „s-a luat la trântă” cu senatorul Rand Paul pe tema purtării măștilor. Pe 15 mai 2021, The National Pulse scria următoarele:

„La 21 martie 2021, site-ul laboratorului enumera șase parteneri de cercetare din SUA: Universitatea din Alabama, Universitatea Texasului de Nord, EcoHealth Alliance, Universitatea Harvard, Institutul Național de Sănătate (NIH), Statele Unite și Federația Națională a Animalelor Sălbatice. O zi mai târziu, pagina a fost revizuită, afișând doar doi parteneri de cercetare - EcoHealth Alliance și Universitatea din Alabama. La 23 martie, EcoHealth Alliance era singurul partener rămas.”

EcoHealth Alliance este condusă de Dr. Peter Daszak, partener vechi al Partidului Comunist Chinez, despre care redactorul-șef al National Pulse, Raheem Kassam, a afirmat în repetate rânduri că va fi primul „țap ispășitor” al dezastrului din laboratorul Wuhan...

O pagină web a WIV, acum ștearsă, recunoștea că cercetarea GOF a fost realizată în colaborare cu parteneri americani.