ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Grupa mare de la PSD s-a încolonat miercuri la injectare cu doza 3: președintele partidului, Marcel Ciolacu, și secretarul general, Paul Stănescu, alături de alți colegi mai puțin celebri, au mers în grup la vaccinare ca să le iasă de-o postare pe Facebook. Scorul a fost, însă, mediocru - puțin sub 600 de like-uri, râsete, fețe furioase și alte „sentimente”. Din răspunsurile date de Ciolacu rezultă că serul Covid cu care s-au injectat el și colegii este cel produs de Pfizer.

„Astăzi, am făcut #doza3 de vaccin. Am mers, după vot, împreună cu Paul Stănescu, secretarul general al PSD, și mai mulți colegi din Parlament. 


Vă îndemn pe toți să vă vaccinați și să vă testați la cea mai mică suspiciune! Sunt cele mai simple și la îndemână căi pentru a depăși această perioadă neagră. Fiecare dintre noi trebuie să se gândească la sănătatea sa și a familiei sale. Și să acționeze pentru binele tuturor! ”, a scris Marcel Ciolacu, miercuri, pe Facebook.
 
Partea cu vaccinarea ca opțiune personală e dreptul fiecăruia de a decide pentru sine însuși, însă partea cu îndemnul altora e o chestiune care depășește competențele atât ale d-lui Ciolacu, cât și ale altor politicieni cu nume la fel de pestrițe. Care, iată, se străduiesc din răsputeri să-și semnaleze „virtutea” de a fi toți o apă și-un pământ, indiferent dacă fac parte din tabăra puterii sau din cea a opoziției!
 
În paranteză fie spus, „să vă vaccinați și să vă testați la cea mai mică suspiciune” e o formulare care spune multe despre inteligența lui Marcel Ciolacu. Vaccinarea e contraindicată persoanelor cu suspiciune sau simptome de Covid - de altfel, chiar autoritățile au dat vina în cazul deceselor post-vaccinare pe o presupusă stare de infectare „asimptomatică” ce a coincis cu vaccinarea.