ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, luni, la ”Sinteza Zilei”, despre influențele din exterior în zona guvernamentală, spunând că, după părerea sa, la această oră în România nu există zone controlate din afara lor.

”Nicio zonă nu este perfect controlată, dar sunt zone care păstrează influență din alte părți. Și prin funcționari, ori influențează decizii, ori blochează, ori întârzie. Vorbesc despre structurile guvernamentale. Unii miniștri știu, alții nu au înțeles. Puterea este la președinte, o parte a procurorilor și la servicii” spune Liviu Dragnea.
 
Liderul PSD a mai spus  că încrederea sa în ministrul Justiției, Tudorel Toader, va fi „aproape de zero” dacă acesta nu va desecretiza Raportul făcut la ministerul Justiție, în 2007, privind dispariția unor documente din arhiva SIPA. „O să fiu foarte scurt și o spun cu tot respectul cuvenit pentru cariera dumnealui și pentru pregătirea dumnealui (a lui Tudorel Toader, n.r.): dacă și în acest subiect legat de noul scandal, cel mai proaspăt scandal care a apărut acum cu arhivele SIPA, dacă nu face nici măcar gestul de a desecretiza Raportul, atunci încrederea mea în dumnealui va fi aproape de zero", a spus Dragnea, luni, la Antena 3.