ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderul PSD Liviu Dragnea l-a criticat, joi, pe șeful Statului Major, generalul Nicolae Ciucă, pentru că ar fi anunțat deja că vor fi achiziționate rachete Patriot. Dragnea spune că ar fi fost mai bine se aștepte derularea și finalizarea procedurilor,  potrivit Mediafax.

„Ce nu mi-a plăcut astăzi (joi – n.r.) a fost declarația - nu știu dacă a fost astăzi sau ieri - declarația șefului Statului Major care a anunțat deja că va achiziționa rachete Patriot. Păi au finalizat procedurile? Nu e bine să aștepte derularea procedurilor, totuși? E șeful Statului Major și mă aștept la foarte multă rigoare. Poate și ministrul Apărării se gândește la asta tot timpul acolo, prin minister. Mai puține declarații și mai multă acțiune cred că este mai bine”, a spus Dragnea la Antena 3.

MApN a trimis o cerere către Guvernul SUA în care își exprimă disponibilitatea de a cumpăra rachete de tip Patriot, urmând ca procedurile de achiziție să fie demarate anul acesta, transmite instituția.