ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Administrația Națională de Meteorologie a fost tot timpul o „țintă” a altor instituții și nu ar fi rău ca aceasta să fie militarizată. Afirmația a fost făcută vineri de președintele PSD, Liviu Dragnea, care spune că ANM  este o instituție de  „maximă securitate națională”, relatează News.ro.

„A fost și ANM țintă de ani de zile. O știți foarte bine, că ne mai întâlneam la Comitetele pentru situații de urgență. Nu va mai rămâne această țintă. Este o instituție care poate ar trebui gândită să fie militarizată, pentru că este o instituție de maximă securitate națională. ANM nu este o joacă și nu poate fi lăsată la îndemână oricăror capricii”, a spus Liviu Dragnea.
 
Reacția sa a venit în contextul discuții purtate cu un director din cadrul ANM, într-o conferință alături de ministrul Agriculturii, Petre Daea, la Focșani. Reprezentantul ANM s-a plâns că instituția furnizează informații în regim gratuit tuturor celorlalte instituții.