ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cererea de permisie de o zi a lui Liviu Dragnea a fost respinsă de directorul închisorii, după ce fusese aprobată de comisia penitenciarului. Liviu Dragnea, fost președinte PSD, primise o zi de permisie din Penitenciarul Rahova, au declarat surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP).

Cererea lui Liviu Dragnea de a primi o zi permisie din închisoare, de ziua lui, a fost respinsă de directorul penitenciarului Rahova, după ce inițial fusese aprobată de comisie, scrie G4Media.ro, citând surse din Administrația Națională a Penitenciarelor.

Respingerea a venit după ce informația a ajuns în presă, pentru că Dragnea ar fi fost favorizat față de alți deținuți. Permisiile se acordă de regulă pentru bună purtare după cel puțin un an de detenție, iar Liviu Dragnea are numai cinci luni de detenție.

Marți, Liviu Dragnea a depus la Înalta Curte de Casație și Justiție, un recurs în casație împotriva condamnării de 3 ani și 6 luni de închisoare pe care a primit-o în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.
 
Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat pe 27 mai pe Liviu Dragnea la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.