ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat postarea pe Facebook a premierului Grindeanu că este greu să-i spună cineva că nu ține la stabilitatea țării, că stabilitatea unei țări nu stă într-o persoană și că ”ar trebui să fim mai atenți cu ce se întâmplă la programul de guvernare”.

Invitat să comenteze postarea pe Facebook a șefului Guvernului, Liviu Dragnea a spus la România TV: ”Recunosc că rămân puțin surprins de aceste declarații. Este greu să-mi spună mie cineva că nu țin la stabilitatea acestei țări (...) Eu nu am marșat la anumite decizii care ar fi putut duce la instabilitate. Îi mulțumesc premierului pentru grija pe care o poartă stabilității țării. Cred că ar trebui să stăm mult mai atenți cu ce s-a întâmplat cu programul de guvernare”.

Dragnea a spus că stabilitatea României nu depinde de o persoană sau de un grup de persoane. El a precizat că săptămâna viitoare vor fi adoptate unele decizii în Comitetul Executiv Național al partidului, în urma evaluării stadiului de implementare a programului de guvernare de către actualul Executiv.

Premierul Sorin Grindeanu afirmase duminică seara, într-o postare pe Facebook, că România are nevoie de stabilitate și predictibilitate, iar românii au arătat la votul din decembrie că vor un guvern stabil, cu largă susținere parlamentară, iar această încredere acordată de alegători nu trebuie „înșelată cu noi schimbări, noi crize politice, eventual alte alegeri”.