ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan (foto), nu a fost deranjat de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul de spalare de bani si delapidare privind presupusele ilegalitati de la finantarea campaniei locale a Uniunii Salvati Bucurestiul (USB), fostul partid al politicianului, informează Luju.ro

Ne referim la o cauza deschisa de catre PICCJ in decembrie 2016, dupa sesizarea depusa de catre Autoritatea Electorala Permanenta cu privire la felul in care fusese finantata campania locala a USB din mai-iunie 2016.

Faptul ca Parchetul General nu l-a deranjat pe „Plicusor Ban” in aceasta speta (in sensul de a-l transforma in suspect) nu o spunem noi, ci PICCJ insusi, intr-un raspuns la o adresa pe care Lumea Justitiei a trimis-o in baza Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public”.

Documentele publicate de Luju.ro pot fi accesate AICI