ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lumea tenisului a primit cu stupoare anunțul că ambii favoriți, spaniola Paula Badosa, în vârstă de 24 de ani, și italianul Jannik Sinner, 20 de ani, s-au retras din sferturile de finală ale turneului Miami Open (23 martie-3 aprilie) în timpul sesiunii de zi, transmite Yahoo Sport.

Numărul 3 mondial în clasamentul feminin, Paula Badosa, a izbucnit în lacrimi când a fost nevoită să se retragă din sfertul de finală, după ce s-a simțit rău în timpul meciului cu americanca Jessica Pegula.

Anterior, Badosa a recunoscut că nu era sigură că va putea juca în meciul din turul al patrulea, pe care l-a câștigat ulterior.

„Îmi pare foarte rău că a trebuit să mă retrag astăzi. Am suferit foarte mult de la ultimul meci încoace, din motive medicale. Am făcut tot ce am putut ca să mă recuperez, dar a fost imposibil. Îmi voi lua câteva zile pentru a mă reface și mă voi pregăti pentru sezonul de zgură. Vă mulțumesc mult.”, a scris aceasta pe contul său de Twitter, pe 30 martie. 


Pe partea masculină a tabloului, fenomenul italian Jannik Sinner a fost și el nevoit să se retragă, în aceeași zi, din meciul contra lui Francisco Cerundolo, din cauza unor bășici în talpă. 

În total, 15 sportivi s-au retras de la Miami Open. Iată și numele acestora, oferite de publicația We Love Trump, care precizează și că toți erau vaccinați anti-Covid - o cerință de participare la turneu:
 
Din tenisul masculin: 

Mats Moraing (Germania), Holger Rune (Danemarca), Jan-Lennard Struff (Germania), Reilly Opelka (Statele Unite) și Jannik Sinner (Italia);
 
Din tenisul feminin:

Maryna Zanevska (Belgia), Caroline Garcia (Franța), Clara Tauson (Danemarca), Dalma Galfi (Ungaria), Anna Kalinskaya (Rusia), Karolina Muchova (Republica Cehă), Katerina Siniakova (Republica Cehă), Victoria Azarenka (Belarus), Anhelina Kalinina (Ucraina) și Paula Badosa (Spania).
 
Tenismena noastră, Simona Halep, nerecuperată complet după accidentarea suferită la coapsa stângă în semifinale la Indian Wells, și-a anunțat retragerea cu câteva ore înaintea meciului din turul doi cu Daria Saville, potrivit Spot Media și WTA Insider. 
 
 
Iată și anunțul făcut de aceasta pe Facebook, unde a precizat că nu va participa nici la Charleston Open, nici la Fed Cup: